Új feltöltőkártyás tarifa és okostelefon a Vodafone-tól

A Vodafone Magyarország új, havi 1 GB-os adatforgalmat biztosító feltöltőkártyás tarifacsomagot vezet be július 1-jétől, korszerű, megfizethető új okostelefonnal, a Vodafone Smart Mini-vel.

Az új VitaMAX Prémium Perc&Net tarifa elsősorban azoknak lehet jó választás, aki most ismerkednek az okostelefonos mobilinternetezéssel, de szeretnének bátran netezni az ismerkedés ideje alatt is.

Az 1GB-os adatforgalmi keret meghaladja a magyarországi mobilinternet használók átlagos havi adatforgalmát, így bőségesen elegendő lehet egy hónapra levelezéshez, weboldalak olvasásához és akár számos dal meghallgatásához is.

Az okostelefonok egyre népszerűbbek Magyarországon is, a Vodafone megítélése szerint eddig nagyon hiányzott a magyar piacról egy olyan kombinált ajánlat, amellyel egyszerre lehet megfizethető és versenyképes áron hozzájutni egy kiemelkedően magas adatkerettel rendelkező feltöltő kártyás csomaghoz és egy korszerű okostelefonhoz.

A Vodafone Smart mini, legalább 3000 Ft-os vásárláskori VitaMAX Prémium Perc&Net feltöltéssel mindössze 14 990 Ft-ba kerül.

A VitaMAX Prémium Perc&Net tarifa 2013. július 1. és 2013. szeptember 30. között érhető el. Az év végéig a legalább 3000 Ft-os feltöltéshez 1 GB internet bónusz jár, amivel a Vodafone belföldi hálózatán a feltöltéstől számított 30 napig lehet internetezni. Ezen felül a legalább 3000 Ft-os feltöltéshez 50 Vodafone Perc, 5000 Ft-os feltöltéshez pedig 100 Vodafone Perc jár a feltöltéstől számított 30 napig. A perceket a Vodafone belföldi hálózatában lehet felhasználni normáldíjas hívásokra.

Az Angliában is a közeli napokban bemutatott Vodafone Smart Mini egy 3,5 inches érintőképernyős, mindössze 118 grammos telefon. A Smart Mini 1,22 cm-es vastagságával 11,5*6,23cm-es méretével igazán kézbeillő apróság. A kizárólag a Vodafone megrendelésére gyártott, 4.1-es Android verziót futtató telefon az előre telepített és a használat során letölthető alkalmazásokkal mindent tud, ami elvárható ma egy okostelefontól.  A Vodafone Smart Mini 2,3GB-os teljes belső memóriával és 512MB RAM-al, 1 GHz-es processzorral, és 1400 mAh akkumulátorral –fekete és, fehér színben vásárolható meg a Vodafone üzleteiben.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.