Új Accor alkalmazás iPadre

Az Accor Innovatív, üzleti utazóknak szóló, rengeteg szabadidős funkciót és igényt is kiszolgáló ingyenes iPad alkalmazást fejlesztett Away on Business by Accor néven. A világ vezető szállodaüzemeltetőjének tapasztalatai szerint az üzleti utazások egyre inkább összeolvadnak a magánjellegű utakkal.

Az új trendek azonban másfajta felkészülést igényelnek az utazótól.

Az internetnek, a fejlett mobiltechnológiának és mobileszközöknek köszönhetően ma már szinte minden számítógéphez kötött munka bárhol végezhető a világon.  Ezért könnyen adja magát a lehetőség, hogy az üzleti célú utazásokat néhány nap magánjellegű kirándulással egészítsék ki az utasok.  A tervezés ebben az esetben azonban nagyobb körültekintést igényel, ezért pár dolgot mindenképpen érdemes szem előtt tartani.  A legfontosabb, hogy maradjon elég idő az utazás minden részletének megszervezésére és szállásfoglalásra, hiszen csak jó szervezéssel összeegyeztető a munka a pihenéssel. A folyamatos naprakészség és hatékony munkavégzés szempontjából elengedhetetlen a céges naptárak és levelek szinkronizálása, emellett a találkozók pontos helyének és elérési útvonalainak elmentése.

Az Accor szállodacsoport ezeket a funkciókat ötvözte egyetlen iPad alkalmazásban. Az ingyenes Away on Business applikáció egy átlátható, felhasználó barát felületre integrál minden olyan funkciót, amelyre az üzleti utazónak szüksége lehet, hogy az út szervezése minden eddiginél könnyebb legyen. Ezzel rengeteg időt és költséget spórol meg, hiszen nem kell minden funkcióra külön alkalmazást letölteni és tesztelni. Az applikációban 30 úti cél között válogathatnak az utazók New Yorktól kezdve Buenos Airesen át, a sokszor látogatott európai nagyvárosokig.  Az alkalmazás egyik legnagyobb hozzáadott értéke, hogy a benne található városokban az út minden perce megszervezhető, a tárgyalásoktól elkezdve az étteremválasztáson át, a szórakoztató programokig. Sőt még a környéken állomásozó LinkedIn ismerősöket is összegyűjti.

Az alkalmazás működéséről rövid videós összefoglaló:

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.