Toshiba Camileo BW10

Kifejezetten a mozgalmasabb kikapcsolódást, nyaralást kedvelőket célozza meg a Toshiba legújabb sportkamerája, a zsebben is elférő Camileo BW10.

Kifejezetten a mozgalmasabb kikapcsolódást, nyaralást kedvelőket célozza meg a Toshiba legújabb sportkamerája, a zsebben is elférő Camileo BW10.

A gyártó ígérete szerint a Camileo család legújabb tagja igazán strapabíró jószág, ellenáll homoknak, ütődésnek, víznek egyaránt, ami az aktívan sportolók mellett a kétbalkezeseknek is kapóra jöhet. A hazánkban 2010 harmadik negyedévében piacra kerülő készülék három, sárga, türkizkék, és ezüst színben lesz elérhető, ám a szokatlan külső komoly belsőt takar. Full HD felbontás (1080p másodpercenként 30 képkocka mellett), videostabilizálás, tízszeres digitális zoom, váltható videó-fotó mód, automatikus arcfelismerő funkció jellemzi többek között, ráadásul mindezt egy roppant kézre álló, kompakt készülékházba foglalták (22 x 55 x 107 mm, 114 g).

Az ISO 1600 érzékenység a kedvezőtlen fényviszonyokban is kiválóan használhatóvá teszi a kamerát, a készített képeket, filmeket SD memóriakártyán tárolja, ennek mérete legfeljebb 64 GB lehet. Utóbbin tárolt adatokat a gép méreteihez képest igen nagy LCD kijelzőn nézhetjük vissza, de HDMI kimenetén keresztül akár a tévére is kitehetjük a képet, esetleg a Camileo uploaderrel egyenesen a YouTube-ra tölthetjük a videót.

 

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.