Mobilra optimalizált honlap a Fraser Budapesttől

A Fraser Residence Budapest elindította új, mobiltelefonokra optimalizált honlapját, melynek segítségével mostantól az okostelefon-, illetve táblagép tulajdonosok bárhol és bármikor tudnak majd szállást foglalni.

Az új honlaptól a Fraser szállodalánc egyetlen közép-kelet-európai képviselője azt várja, hogy így még közelebb kerül majd az utazók egy újabb szegmenséhez. A http://budapest.frasershospitality.com/ címen található weboldal könnyen átlátható menüszerkezetével bárki számára hatékony böngészést tesz lehetővé és azonnali hozzáférést biztosít a szálloda foglalási rendszeréhez. A vendégek így bármikor ellenőrizhetik az elérhető szobákat, az egyedi ajánlatokat, foglalást módosíthatnak, vagy éppen tájékozódhatnak a szálloda szolgáltatásairól, annak pontos elhelyezkedéséről.

A felhasználók számára olyan kényelmi funkciók is elérhetőek, mint a szálloda egy gombnyomással való hívása, illetve a lánc hűségprogramjához (Fraser World) való azonnali csatlakozási lehetőség.
Alain Goetschel, a szálloda igazgatója szerint: „az információkhoz való azonnali hozzáférés és a mobilitás mára nagyon fontos része lett életünknek. Az üzleti utazók közel háromnegyede rendelkezik okostelefonnal és a Google előrejelzései szerint további 30-40%-os növekedés várható a mobil készülékek utazási célokra való használatában. Ez az új kezdeményezés is része folyamatos erőfeszítéseinknek, melyekkel a szállodánk nyújtotta egyedi élményt próbáljuk fokozni, biztosítva az okostelefon tulajdonosoknak azt a kényelmet és hatékonyságot, amihez hozzászoktak. „
A honlap szinte minden okostelefonról elérhető, beleértve az iPhone, Blackberry Torch és Androidos rendszereket, valamint könnyű elérhetőséget nyújt a cég közösségi oldalaihoz a Facebookon, Twitteren és YouTube-on.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.