Mobil alkalmazás az easyJetnél

Az easyJet bevezette első okostelefonos alkalmazását, amellyel kevesebb, mint 30 másodperc alatt lefoglalhatják jegyeiket az utasok az 580 járat bármelyikére. Az ingyenes, Iphone-on és androidos okostelefonon egyaránt működő foglalási alkalmazás jelenleg a leggyorsabb a légitársaságokhoz köthetőek közül.

easyjetmobil.jpgAz easyJet bevezette első okostelefonos alkalmazását, amellyel kevesebb, mint 30 másodperc alatt lefoglalhatják jegyeiket az utasok az 580 járat bármelyikére. Az ingyenes, Iphone-on és androidos okostelefonon egyaránt működő foglalási alkalmazás jelenleg a leggyorsabb a légitársaságokhoz köthetőek közül.

A kimagaslóan gyors alkalmazással mindössze pár érintés szükséges a foglaláshoz. A felhasználó bejelentkezik, kiválasztja úti célját és utazásának dátumait, majd meg kell adnia biztonsági kódját, hogy visszaigazolja és elindítsa a foglalási folyamatot. Az alkalmazással a jegyek standard és a flexi áron egyaránt elérhetőek. A felhasználók továbbá poggyászt, sportfelszerelést és speedy boardingot, azaz elsőbbségi helyfoglalást is hozzáadhatnak foglalásukhoz akár két órával a felszállás ellőttig. Ezen felül lehetőségük van ellenőrizni a járatok menetrend szerinti, aktuális és várható repülési idejét érkezés, indulás, járatszám alapján.
Az alkalmazás egyik különlegessége, hogy bejelentkezésnél egy személyre szabott főoldallal fogadja a felhasználót, amelyen megjelenik egy visszaszámláló a következő járatáig. Emellett öt nyelv közül – angol, francia, német, spanyol, olasz – lehet választhatni, továbbá különböző árfolyamokat lehet beállítani. Az alkalmazás az Itunes App Store-ból, vagy az Android Marketből tölthető le.

Az alkalmazást bemutató videó a következő linken tekinthető meg: http://youtu.be/FiT_4I9_yE4
Az Itunes letöltés linkje a következő:
 http://itunes.apple.com/hr/app/easyjet-mobile/id483568103
Az alkalmazásról további információkat a következő oldalon olvashat: http://www.easyjet.com/en/mobile.html  

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.