Különös hibrid

Az Acer ICONIA SMART tökéletesen ötvözi egy tablet eszköz képességeit egy okostelefon formátumban.

Az Acer ICONIA SMART tökéletesen ötvözi egy tablet eszköz képességeit egy okostelefon formátumban: óriási 4,8″ szélesképernyő 21:9 méretaránnyal és egy izgalmas karosszériával.

Az előlapot teljes mértékben uralja a különleges multi-touch, nagyfelbontású 4,8″ képernyő és a 4 gomb: Home (kezdőképernyő), Search (keresés), Back (vissza), és Menu (menü). Miközben a hátlapon egy 8MP kamera található, LED vakuval kiegészítve. A legújabb Google operációs rendszerrel, az Android 2.3 Gingerbreaddel van felszerelve. a készülék akár arra is képes, hogy vezeték nélkül vezérelje otthoni környezetben fellelhető multimédiás tartalmakat a beépített clear.fi médiamegosztó rendszernek köszönhetően. Az Acer ICONIA SMART belsejében az erős 1GHz-es Snapdragon processzor dolgozik, mely a nagy képernyőt kiegészítve, ezt az okostelefont tökéletes játékkonzollá képes változtatni. A 6-tengelyes mozgásérzékelővel (giroszkóp és gyorsulásmérő), ez az okostelefon túlmutat minden játékkal kapcsolatos elváráson.

Fel van szerelve 8MP-es kamerával és LED vakuval, valamint egy 2MP-es elülső kamerával a kiváló minőségű IP videó hívás kedvéért. Az 1024×480 képernyőfelbontás jóvoltából több tartalom jeleníthető meg a képernyőn az olyan szokásos alkalmazások esetében, mint a Névjegyalbum, Google Maps, Email, Messenger alkalmazások.

 

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.