Különleges kiszolgálás a Vodafone Red előfizetőknek a reptéren

A Vodafone Red előfizetői július 8-tól a korlátlan hívások mellett, hanem ha külföldre indulnak, a Budapest Airport 2A és 2B terminálján is különleges kiszolgálást kapnak. Ehhez mindössze egy regisztráció szükséges az utazást megelőzően 5 napon belül a www.vodafone.hu/repulj oldalon.

A Vodafone Red Pass szolgáltatás célja, hogy a Redes ügyfelek sorban állás nélkül juthassanak be a reptérre. A Red kísérők minden esetben előreviszik az ügyfeleket a sorban, hogy csomagjukat soron kívül feladhassák, ha pedig csomag nélkül utaznak, úgy a kinyomtatott beszállókártyával várják őket. A becsekkolást követően a biztonsági zónában is folytatódik a kitüntetett bánásmód: a Red előfizetők ingyenesen használhatják a vörös szőnyeggel borított utasbiztonsági gyorsító sávot..A kötelező biztonsági ellenőrzés után a Vodafone Red ügyfelei a repülőgép indulásáig hátralévő időt a Vodafone Red Lounge-ban tölthetik el. Az utasok a Skycourt Red várójában táblagépek mellett, kellemes körülmények között zenehallgatással, olvasgatással tölthetik el az indulásig hátralévő időt.

A Vodafone Red Pass szolgáltatás szeptember 15-ig él majd, mindennap reggel 4-től este 8-ig. A Red kísérők ruháját Szegedi Kata divattervező tervezte.

A Vodafone Red előfizetők a kényelmes repülőtéri kiszolgálás mellett természetesen az utazás alatt is élvezhetik előfizetésük előnyeit, így a Red SUPER felhasználói évente hét napig külföldről is korlátlanul telefonálhatnak hazai ismerőseikkel, míg a Red STANDARD előfizetői az Európai Napijeggyel 990Ft-ért élvezhetik a korlátlan beszélgetések kényelmét.

A Vodafone Magyarország ügyfelei az Európa Napijeggyel az EU területén a hazai tarifákkal indíthatnak hívást, vagy küldhetnek SMS-t a 990 Ft-os fix napidíjért cserébe. Az Európa Napijegy felhasználói a hívásokat, ahogy itthon is, ingyen fogadhatják, emellett július elsejétől a napijegyben foglalt adatforgalmi keret a korábbi duplájára, 100MB-ra nőtt. (x)

 

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.