Innovatív iPad alkalmazás a KLM-től

A holland királyi légitársaság egy olyan iPad alkalmazást dobott piacra, amely felhasználóbarát funkciói mellett egyedi, háromdimenziós dizájnja miatt is különleges, és segítségével elérhetőek például az utazási tippek, a foglalás, a check-in, a papírmentes beszállókártya és üléskiválasztás.

Az alkalmazás fejlesztésében az utazás és a dizájn területének nemzetközi szakértői, illetve a KLM közösségi média követőinek egy kiválasztott csoportja vett részt, de a légitársaság bevonta törzsutasait is, a felhasználói körünkre szabott, igényeiknek megfelelő alkalmazás érdekében.

A következő nyaralás úticéljának kiválasztása olyan kritériumok alapján, mint a költségek, a hőmérséklet és a repülési idő, ráadásul mindezt egy háromdimenziós forgó földgömbön – ez csak egyike az applikáció innovatív jellemzőinek. Az ügyfelek, akik rendelkeznek KLM vagy Flying Blue regisztrációval, az alkalmazáson belül egyből hozzáférnek minden olyan profil információhoz, ami repülőútjuk leszervezéséhez szükséges. Annak érdekében, hogy a felhasználók a legtöbb utazásukat az alkalmazás segítségével intézhessék, az applikációt folyamatosan fejlesztik, még ebben az évben elkészül az Android operációs változata is.

A KLM iPad applikációja az App Store-ban 11 nyelven (brazil, portugál, hagyományos és modern kínai, holland, angol, francia, német, olasz, japán, orosz, spanyol) érhető el.

Az alkalmazás innen letölthető, bővebb információ itt található.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.