Ingyenes wifi Szombathelyen

Szombathelyen is ingyenes vezeték nélküli internetes elérést biztosít utasainak a GYSEV Zrt. – közölte a vasúttársaság az MTI-vel. Októberben vették át a megyeszékhely állomásának üzemeltetését, a szükséges technikai előkészületek után decembertől már Szombathelyen is térítésmentesen érhetik el az utasok a wifi-hálózatot a vasútállomás területén.

Szombathelyen is ingyenes vezeték nélküli internetes elérést biztosít utasainak a GYSEV Zrt. – közölte a vasúttársaság az MTI-vel. Októberben vették át a megyeszékhely állomásának üzemeltetését, a szükséges technikai előkészületek után decembertől már Szombathelyen is térítésmentesen érhetik el az utasok a wifi-hálózatot a vasútállomás területén.A GYSEV-nél idén márciustól 17 vasúti személykocsiban már ingyen internetezhet az utazóközönség a Budapest és Sopron között közlekedő intercityken. A vasúttársaság folytatta a fejlesztéseket: idén nyártól a soproni, valamint a csornai vasútállomáson is bevezették az ingyenes wifi-szolgáltatást.
Október elsejétől az eddigi szakaszok mellett 214 km vasúti pálya, valamint az ehhez kötődő állomásépületek üzemeltetését vette át a GYSEV a MÁV-tól. Az új állomások közül egyértelműen Szombathelyen van a legnagyobb utasforgalom. A GYSEV ezért döntött úgy: Sopron és Csorna után Szombathelyen is biztosítja az ingyenes internet szolgáltatást.
Az ingyenes internet szolgáltatásra Sopronban, Csornán és néhány napon belül már Szombathelyen is matricák hívják fel az utazók figyelmét.


 

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.