Hordozható 4G wifi hotspot utazáshoz

Az Air France-KLM és a Transatel telekommunikációs cég közös fejlesztése, a Bitebird szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy az utazás alatt folyamatos internetkapcsolattal rendelkezzünk, roaming díjak nélkül.

Az Air France-KLM szerint magának az útnak is jó élménynek kell lennie ahhoz, hogy emlékezetes legyen a nyaralás – e szemlélet legújabb eredménye a Bitebird.

Az Air France-KLM utasai a 4G wifi hotspot készüléket, ami már egy 50 eurós adatforgalmi kreditet is magában foglal, 55 980 Flying Blue mérföldért vásárolhatják meg a store.flyingblue.com oldalon, de a készülék egyébként 99.95 euróért is kapható. 30 eurós kredit 25 euróért tölthető fel a hotspotra, 50 euró adatforgalom 40 euróba kerül majd, a nagyobb adatcsomagért (130 euró) pedig 100 eurót k ell fizetni.

A Bitebird hotspot készülék a jelszóval ellátott SIM kártyának köszönhetően privát, és biztos kapcsolatot szolgáltat. A Bitebird már 45 országban érhető el helyi árakon, és akár 10 eszközt is képes egyszerre kiszolgálni (okostelefon, tablet, PC), valamint tökéletesen alkalmazható üzleti és privát célokra is.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.