Európa Napijegy a Vodafone-tól

Bár július elsejétől jelentősen csökkentek a külföldi roamingdíjak, aki mobilnetezésre is használná készülékét, jobban jár, ha kiegészítő szolgáltatást vásárol.

A táblagépek az utóbbi években a nyaralás egyik legfontosabb eszközévé nőtték ki magukat, hiszen egyaránt alkalmasak navigációra, internetezésre, kapcsolattartásra, szórakozásra miközben számtalan alkalmazás segíti az utazókat az érdekességek felfedezésében, a látnivalók elérésében. Erre az egyre nagyobb igényre reagálva július elejétől a Vodafone a népszerű Európa Napijegy felhasználhatóságát a MobilNet Basic csomagra is kiterjesztette, így immár az elsősorban táblagépes felhasználáshoz ajánlott csomag felhasználói is magukkal vihetik hazai adatforgalmi keretüket.

A magyar piacon jelenleg egyedül álló Európa Napijegy egy csomagban kínál az ügyfeleknek az Európai Uniós rendeletben előírtnál is lényegesen kedvezőbb feltételekkel hang, adat és SMS szolgáltatást, napi 990 Ft-os áron. Az Uniós rendelet az Unió tagállamira, valamint Izlandra, Norvégiára és Liechtensteinre terjed ki, az Európa Napijegy azonban mindezen országok mellett Svájcban és  Törökországban is érvényes.

Az Európa Napijeggyel az ügyfelek a szolgáltatásokat a hazai tarifájuk és adatfogalmi keretük alapján vehetik igénybe, míg a MobilNet Basic csomag 2 éves hűséggel és e-pack-kel havi 2990 forintért 3GB adatforgalmi keretet biztosít, amit immár az Európa Napijeggyel is ki lehet használni. Amennyiben az ügyfél mobilinternetezésre használt eszköze nem alkalmas SMS küldésre és fogadásra, a szolgáltatást a Vodafone értékesítési pontjain és az online ügyfélszolgálaton keresztül tudja megrendelni.

Az Európa Napijegy a Mobilnet Basic mobilinternet tarifák esetében az eddigi összes a Vodafone által forgalmazott napi roaming mobilinternet ajánlatnál kedvezőbb feltételeket kínál a Vodafone külföldön adatot használó ügyfelei számára. Az Uniós rendeleteknek megfelelően július elsejétől 1 MB adat küldése, vagy fogadása 78,3 Ft-ba kerül, így már napi 13 MB adatforgalomnál jobban jár a felhasználó, ha megvásárolja az Európa Napijegyet.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.