Új szálloda Mesteriben

Kétszázmillió forintos magánerős beruházást követően új, 16 szobás szállodát adtak át március 27-én a Vas megyei Mesteri községben, közvetlenül a helyi termálfürdő mellett.

Patyi Gábor, a Termal Hotel tulajdonosa elmondta: háromcsillagos superior szállodájuk egybeépült a Mesteri termálfürdővel, így vendégeik számára kényelmes az átjárás a fürdő medencéihez. A téli időszakban egy fedett és egy félig fedett termálmedence, nyáron pedig három kültéri medence – strandmedence, gyógyvizes medence és gyermekpancsoló – áll a fürdővendégek rendelkezésére, míg a szállodában étterem és kávézó is található.

Patyi Gábor szólt arról is, hogy a mesteri termálfürdőt szintén családi vállalkozásuk üzemelteti, amelyet 2011-ben 300 millió forintos beruházással, részben az Új Széchenyi-program támogatásából teljesen átépítettek és azóta is folyamatosan fejlesztenek. A Mesteri fürdőt – amely mellett kempinget is működtetnek – évente mintegy 100 ezer vendég keresi fel.

Többségük ma már belföldről érkezik, de továbbra is közkedvelt a fürdő az osztrák és német vendégek körében is. Gyógyvize mozgásszervi megbetegedésekre ajánlott, különlegessége pedig, hogy magas szén-dioxid-tartalma miatt szív- és érrendszeri betegségen szenvedők is igénybe vehetik.

Ez is érdekelheti
Hozzászólok

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra.