Megnyílt a Pangea Hotel

Magyarországon első alkalommal nyílt olyan szálloda, amely földtörténeti utazásra invitálja vendégeit.

A nyíregyházi háromszintes Pangea Ökocentrum és Szálloda 38 szobával, konferenciatermekkel, reggelivel, kávézóval, és korlátlan Állatparki látogatással vár mindenkit augusztus 6-tól – olvasható a szálloda Facebook-oldalán.

Az itt megszálló vendégeket szeretnék egy ökológiai, ősi hangulatú, Föld körüli utazásra meginvitálni. A hotel minden szobáját más-más állatról nevezték el, és a névhez alkalmazkodik a helyiség berendezése. A hotel vendégei különleges környezetben, zsiráfok, cápák, fehér tigrisek és további 500 faj szomszédságában ébredhetnek.

A Nyíregyházi Állatpark a Modern Városok Program keretében újul meg, ennek a mintegy 7 milliárd forintos projektnek a része volt a Pangea Ökocentrum és Szálloda megépítése több mint 1,6 milliárd forintból. Az állatpark és a Sóstógyógyfürdő fejlesztését célzó komplex beruházás első elemeként a  látogatóközpontot adták át 2018 márciusában. A teljes beruházás 2020-ra készül el

Előkészítés alatt van egy csaknem 4 milliárd forint értékű, a jégkorszak világát bemutató interaktív látványosság. Az Európában egyedülálló állatparki bemutató húszezer évet visszapörgetve mutatja be a mamutot, a kardfogú tigrist vagy a gyapjas orrszarvút. A figurákat úgynevezett animatronic technológiával elevenítenék meg a látogatók előtt, akik a mai sarkvidékek élővilágával is megismerkedhetnek. A különleges jegesmedve-bemutató mellett meg lehet majd nézni a rénszarvasokat és a pingvineket, megépül a hideg tengerek élővilágát bemutató akvárium és egy különleges látogatói vízi út, amelyen a vízen is körbejárható lesz az épület.

Ez is érdekelheti
Hozzászólok

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra.