Maritim = szállás + konferencia + minőség

A világszerte ismert és népszerű német Maritim szállodalánc mutatkozott be a Deutschland Travel Club legutóbbi rendezvényén, amelyen a hotelek egyediségéről ugyanúgy hallhattunk, mint a közeljövő várható fejlesztéseiről.

Marlies Rogen, a vállalat Kelet-Közép-Európáért felelős értékesítési vezetője elmondta: a Maritim Hotels 1969-ben alakult, jövőre 50 éves jubileumukat ünneplik.

47 hotel, 15 000 szoba

Ma darmstadti központtal irányítanak 33 hotelt Németországban, összesen világszerte 47 szállodával és 15 000 szobával rendelkeznek, és 9000 alkalmazottat foglalkoztatnak.

Maritim Köln
Maritim-reggeli

A Maritim koncepciója szerint szállást és konferencia helyszínt kínálnak egy helyen, központi elhelyezkedéssel, jó közlekedéssel, magas standardok szerint. Világszerte híres például a Maritim gazdag büféreggelije. Szállodai azon túl, hogy ezeknek az egységes szempontoknak megfelelnek, kifejezetten egyediek is, mind fekvésüket, mind szolgáltatásaikat, vagy kialakításukat tekintve.

Sztenderdek mellett egyedi jegyek

Van, ahol panoráma étterem ejti ámulatba a látogatót, máshol közvetlenül a reptéren vagy a kongresszusi területen szállhat meg a vendég. Létezik hotel tetőteraszon található medencével, és hatalmas, látványos konferenciaterekkel.

Maritim-reggeli
Maritim-reggeli

A célcsoportba ugyanúgy beletartozik a z egyéni és a csoportos, illetve az üzleti és a leisure szegmens, igaz, a konferenciákra specializálódott a lánc. Jó kapcsolatokat ápolnak a tour operatorokkal, számukra előre bejelentkezéssel 50%-os agent árat kínálnak a napi szobaárból.

A vállalatnál több felújítás és fejlesztés is folyamatban van. 2018 őszén zárul le a bonni hotel felújítása, 2020-ban Ingolstadtban és Amszterdamban nyitnak új hotelt, 2021-ben pedig Stettinben.

Maritim Magdeburg
Maritim Magdeburg

 

Ez is érdekelheti
Hozzászólok

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra.