Luxusüdülő épül Zalacsányban

250 millió eurós (kb. 77 milliárd forintos) beruházással a Balaton régióban épül Közép-Európa első luxus resortja.

A Zala Springs Golf Resort 160 hektáros területén ötcsillagos szállodát, villákat, üzleteket, wellness központot, éttermeket és más prémiumszolgáltatásokat terveznek. A területen már most várja a látogatókat a térség legszínvonalasabb golfpályája, a hozzá tartozó bisztró, klubház, és két társasház. A beruházás helyszíne Zalacsány.

„A resort a tervek szerint több mint ezer főt is ki tud majd kiszolgálni, ők nagyságrendileg ötszáz lakás és villa irigyelt lakói lesznek. Rajtuk kívül a területen létesülő exkluzív fürdőszálló vendégei is élvezhetik majd a különleges közösség előnyeit. A tervezésnél kiemelten figyeltünk arra, hogy a lakók és a vendégek a Zala Springs területén belül érjenek el minden olyan szolgáltatást, amely egy feledhetetlen nyaralás, vagy pihenés során elképzelhető, ráadásul ezeket a legjobb minőségben kínáljuk majd számukra” – mondta Tankó Balázs, a Zala Springs értékesítési vezetője.

Zalacsány
Üdülőtelep Zalacsányban. Fotó: turizmus.com

A tervek szerint prémium wellness, fürdőház, éttermek, kávézók, konditerem, gyógyszertár, játszótér, kulturális és konferenciaközpont, sportpályák, fürdőtó, rekreációs területek is létesülnek a közeljövőben.

A 6351 méter hosszú, tavakkal tarkított, 18 szakaszos bajnoki golfpályát 2015 szeptemberében nyitották meg a játékosok előtt, és idén már több mint tízezer golfozó játszott rajta. A golfpálya klubházában a régió egyik legkiemelkedőbb bisztrója kapott helyet, ahol a nemzetközi konyha és helyi alapanyagok fúziója iránt érdeklődő gasztroturisták szemezgethetnek az étlapról.

Októberben adják át a golffalu harmadik condominium épületét, amelyben 18 darab 1 és 2 hálószobás lakás várja tulajdonosait. A 2017 júniusában átadott társasházban 28 darab stúdió és 4 darab penthouse lakás valósult meg. Az eddigi vásárlók több mint nyolcvan százaléka külföldi.

Ez is érdekelheti
Hozzászólok

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra.