--- Hirdetés ---

Kettő az egyben

A londoni Courtain Hotel olyan szállodai lakosztállyal rukkolt elő, amelynek két fele – pontosan az ágy közepén(!) kettéválasztva – eltérő stílust mutat.

A szoba egyik fele minimalista bútorokkal, lámpákkal és textilekkel berendezett, színekben is visszafogott, míg a szoba másik fele tobzódik a túlzsúfolt, bohém, tiritarka, hippi világban, a bárszekrénytől a kanapé huzatáig – írja a vagabond.se.

Sztártervezők munkája

A lakosztály mindkét felét sztártervezők alkották meg. Az egyik designer a felkapott amerikai kedvenc, Johnny Wujek, aki világsztárok otthonát álmodta már meg, és most is tobzódik a vibrálásban, a másik pedig puritán, minimalista, elegánsan art deco beütésű.

Ez utóbbi csapatot Kaitlyn Ham irányítja, aki az egyedülálló „So extra, So Chic” nevű lakosztály visszafogottabb, letisztultabb felét hozta létre.

--- Hirdetés ---

Két stílus egy lakosztályban, sőt egy ágyban Fotó: Hotels.com

A stílusív egyik végén tehát a minimalista skandináv életérzés áll, ami évek óta trendi, míg a másik a textúrák, motívumok, megdöbbentő nyomatok és színek kombinálásával hódít.

Különleges kiegészítők

Johnny Wujek most sem tagadta meg magát: arany mindenütt, majomfigurákkal díszített lámpák, világító minibár, festményszerűen színes szőnyegek. Kaitlyn Ham monokróm világára viszont a fehér bőr székek, s szürke árnyalatai, az egyedi grafikák, a pasztell színű gyapjú takarók jellemzők.

Az izgalmasan felemás szállodai lakosztály már foglalható a londoni The Curtain Hotelben. Az ötcsillagos szálloda London egyik legdivatosabb környékén található, Shoreditchben.

A különös ötlet egyben nagyszerű marketingfogás is, bár a hely egyébként is népszerű a brit fővárosba érkezők körében.

Ez is érdekelheti

Hozzászólok

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra.