Hatékony eszközök és alapos felkészítés a HRS-től

Csaknem 50 partnerét tájékoztatta legfrissebb fejlesztéseiről és a piaci trendekről a HRS. A hotelfoglalási rendszer rengeteg olyan megoldással rendelkezik, amely megkönnyíti a corporate ügyfelek és a szállodák egymásra találását, a minél nagyobb és kölcsönös megelégedés jegyében.

A piaci trendek azt mutatják, hogy a láncok még mindig túlsúlyban vannak szobaszámot és corporate piacon betöltött jelentőségüket tekintve, és az OTA-k szorításában egyre inkább a közvetlen foglalásra buzdítanak, átdolgozzál hűségprogramjaikat és bizonyos területeken, mint mondjuk a lemondási feltételek, szigorítanak is. Bár a nagy multinacionális cégeknél valóban előnyben vannak ma még a nagy nemzetközi brandek, ez is változóba van. Mert ha megfelelő eszközökkel releváns információkat kaphatnak a megfelelő lokációjú, jó pontozással rendelkező (legalább 8 feletti), minőségben kifogástalan akár független szállodákról, a tapasztalatok szerint hajlandóak új szállodákkal üzletet kötni.

Ezt szolgálja a HRS Marketplace elnevezésű corporate platform, amelyen praktikus és áttekinthető, ugyanakkor nagyon informatív módon láthatják a cégek a kínálatot, egyben, összehasonlítható módon. az eszközt használat közben is bemutatták a prezentáción, kiemelve a rendszer különböző hasznos funkcióit. Ilyen például, hogy a hotelről ott, a rendszeren belül minden információ és fotó

Több izgalmas eszközt is bemutattak, ilyen például a Ranking Booster a  pozíció javítására, vagy a Corporate Club Rate, amellyel még vonzóbbá teheti magát a hotel,

Minden fejlesztésnél szem előtt tartják az ügyfélelégedettség növelését, illetve a szolgáltatások komplexitásának fokozását. Ezt célozza új üzletáguk is, amely a meetingekkel és a csoportos foglalásokkal foglalkozik. A HRS Meetings Solutions online foglalási eszköz a folyamatok átfogó kezelését teszi lehetővé. A cégek egységesen kérhetnek le ajánlatokat egy adott rendezvényre (egyszerre maximum 4 hoteltől), az ajánlatokat átláthatóan látják egymás mellett. Önmagáért beszél, hogy a konverziós ráta 49%.

A HRS Európában a legerősebb, a második fő piac pedig a Távol-Kelet, azon belül is Kína. 37 irodával valamennyi, üzleti utazók számára releváns úti célt lefednek, és több mint 1500 alkalmazottal dolgoznak. Jelen vannak egyebek mellett Sanghajban, Tokióban, Szingapúrban, Párizsban, Londonban, Mumbaiban, Sao Paolóban és New Yorkban. Több mint 3000 multinacionális vállalattal dolgoznak együtt.

Ez is érdekelheti
Hozzászólok

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra.