Hangulatos találkozóhely a Békében

Mostantól egy élettel teli agóra fogadja a nagykörúti Radisson Blu Béke Hotelbe belépő vendégeket, miután teljes egészében átalakult a 246 szobás, 4 csillag superior besorolású Danubius szálloda földszinti tere.

A Radisson Blu Béke Hotel 80-as években zajlott felújítása után meglehetősen tagolt tér – amelyben helyet kapott a lobby, néhány iroda (!), egy „eldugott” drink bár (amelynek a helyére lehozták ugyan a Zsolnay kávéházat, de így sem volt átütő siker) most tágas és összefüggő képet mutat. Ráadásul, a több mint 3 évtizeden át sötét fa és réz burkolatú tér egészen világos felületeket kapott, s az újonnan beépített led világítótestek minden zugba kellemes fényt varázsolnak.

Vonzó, tágas terek

A főbejáraton belépő vendégek felé fordított pult – süteményekkel és italokkal – önmagában is hívogató, hát még, ha valaki megnézi az étel / ital lapot is, s látja, hogy reggel 7-től éjfélig kérhet kávéházi finomságokat, reggelit (a brinner, azaz a breakfast for dinner jegyében), s meleg ételeket egy a la carte étteremnek illő választékból.

A rendezvényszintre vezető lépcsőről nézve a vadonatúj, világos recepció, s mellette, az irodák helyén kialakított „nappali”

 

A hónapokig tartó felújítás során a rendezvényszintről lehozták a Haranghy Dome-ot, közismert nevén a Béke Kupolát, s ez fogadja a vadonatúj, közvetlenül a Teréz körútra nyíló bejáraton belépő vendégeket.

Radisson Blu Béke Hotel
A látványterveken még kávéskannák is szerepeltek, a kupola viszont a valóságban is a földszinti kávéházba költözött. Fotó: Radisson Blu Béke Hotel

A lobby-kávéház-recepció tér nem csak vizuálisan tűnik nagyobbnak, hanem ténylegesen meg is növekedett, ugyanis, néhány iroda elköltöztetésével egy tágas „nappalit” nyertek, amely leginkább megbeszélések résztvevőinek, vagy elutazásra váró vendégeknek lehet vonzó.

Radisson Blu Béke Hotel
Világos, tágas terek fogadják a vendégeket
Ez is érdekelheti
Hozzászólok

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra.