A világ legdrágább lakosztálya

Eddig a genfi Hotel President Wilson büszkélkedhetett a világ legdrágább szállodai szobája címmel, de most átvette tőle egy Las Vegas-i lakosztály. A Palm Casino Resort szolgáltatásai minden képzeletet felülmúlnak.

Az új The Empathy Suite azért is olyan különlegesen drága – két személyre 60 millió forint körül van az ár egy éjszakára – mert a világ leghíresebb kortárs művészének számító Damien Hirst egyedi alkotásaiban gyönyörködhet, aki ott lakik – adja hírül a Forbes-t idézve az alltomresort.se. Az angol művész arról is ismert, hogy állati testeket tartósít formalinban, és előszeretettel díszít gyémántokkal koponyákat.

Az új lakosztály 830 négyzetméternyi, és két emeleten helyezkedik el. Lenyűgöző kilátást nyújt Las Vegas-ra, két hálószobát, két masszázs szobát, edzőtermet, és 52 fő befogadására alkalmas társalgót, valamint egy sórelaxációs szobát  foglal magában.

A lakosztályban sok helyütt feltűnik a pillangó, Damien Hirst kedvenc állatkája. A tizenhárom ülőhellyel rendelkező, speciálisan kialakított bárt csakúgy a művész tervezte, mint a szekrényeket a ritka tengeri halakkal. A legszembetűnőbb látványosság egy hatalmas, formalinnal töltött akvárium, amelyben két cápa néz velünk farkasszemet.

A lakosztály vendégeinek a nap 24 órájában rendelkezésükre áll egy komornyik, luxusautó sofőrrel, speciális hozzáférést kapnak a szálloda éjszakai klubjaihoz és bárjaihoz, valamint bőséges hitelt kapnak a játékasztaloknál. De még a milliárdosoknak sem lehet ide csakúgy beesni: előzetesen kell foglalni, legalább két éjszakára.

Ez is érdekelheti
Hozzászólok

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra.