Milliárdos fejlesztés a hajdúszoboszlói fürdőben

Minden idők legeredményesebb évét zárta tavaly a hajdúszoboszlói Hungarospa, amely ráadásul ősszel egy online közönségszavazáson immár második alkalommal az „Év fürdője” címet is elnyerte Magyarországon.

A Hungarospa strandfürdőben feltételek adottak ahhoz, hogy tovább növekedjen a vendégforgalom.

Hungarospa
Hajdúszoboszló minden korosztálynak izgalomas élményeket kínál

Az idei nyári szezon újdonsága két új gyermekmedence a strandon, mellyel az egyre nagyobb számban érkező gyermekes családokat igyekszünk kiszolgálni – tudtuk meg Czeglédi Gyula vezérigazgatótól. Egy nagyszabású, másfél milliárd forint értékű fürdőfejlesztés megkezdésére készülünk.

Sokoldalú fejlesztések

A strandfürdőben, a csónakázótó partján új, egyedi élményövezetet alakítunk ki, mely minőségi igényeket elégít ki. A beruházás a Debrecen, Hajdúszoboszló, Hortobágy, Tisza-tó kiemelt turisztikai térség fejlesztésének részeként valósul meg a magyar állam támogatásával. A támogatásról már tavaly nyáron megszületett a döntés, a kiviteli tervekkel készen vagyunk. Már csak a támogatási szerződés aláírására várunk, hogy minél előbb elkezdődhessen a beruházás. Saját beruházásként mobilházak beszerzésével a Thermal Kempingünk szolgáltatásait idén tavasszal bővítettük. A vendégek biztonságát szolgáló kamerarendszert továbbfejlesztjük. Az idei fejlesztési feladatok között szerepel az Aqua-Palace Élményfürdő mellé tervezett fedett csúszdapark, valamint új vendéglátóegységek tervezése.

Hajdúszoboszló forgalmának növeléséhez hozzájárul az is, hogy a közeli Debrecen repülőterén is folyamatosak a fejlesztések és bővülnek a járatok.

Ez is érdekelheti
Hozzászólok

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra.