A virtuális térbe költözik az idei MICE Business Day Budapest

Forrás: turizmus.com

Magyarország egyetlen üzleti turisztikai fóruma, a MICE Business Day november 26-án a virtuális térből jelentkezik. Az online esemény elsődleges célja, hogy lehetőséget teremtsen a MICE-piac szereplőinek a közös gondolkodásra, a kapcsolatok ápolására és a jövő üzleteinek feltérképezésére.

Kapcsolatépítés, tapasztalatcsere, edukáció – ez a hármas jelszava az idei MICE Business Day Budapestnek, amelyet ezúttal online szakmai fórum és B2B workshop formájában rendez meg az eseménysorozat ötlet- és házigazdája, a Turizmus Kft. A hangsúly ezúttal nem elsősorban a konkrét üzletkötésen, hanem a kapcsolatok ápolásán és új kapcsolatok kiépítésén van.

A térség egyik jelentős üzleti turisztikai fórumán a hazai kiállítók és vásárlók mellett képviseltetik magukat a környező országok és a fő küldőpiacok szakemberei is, természetesen online formában.

A délelőtti, élőben közvetített konferenciát online platformon megvalósított B2B workshop követi, amelyen – a korábbi években megszokott, bár ezúttal virtualizált – 1-2-1 találkozók során tárgyalhatnak egymással a résztvevők.

Kenderesy Nadin, az eseményt szervező Turizmus Kft. PR- és rendezvényigazgatója elmondta: „A pandémia különösen súlyos helyzetbe hozta a turizmusipar szereplőit. Nyilvánvaló, hogy a válságból való kilábaláshoz együttes föllépésre, sokféle ágazati együttműködésre lesz szükség. Ez fölértékeli az olyan szakmai fórumok és networking események jelentőségét, mint a MICE Business Day. Az ilyen rendezvények most azon turisztikai cégek seregszemléi, amelyek talpon akarnak és tudnak maradni a válság ellenére is. Velük fog újraindulni a turizmus a járvány után. Ezért is gondoljuk azt, hogy az ilyen rendezvényeken a jelenlét most fontosabb, mint valaha”.

Bővebb információért kattintson az esemény weboldalára: www.micebusinessday.hu

Ez is érdekelheti
Hozzászólok

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra.