Átadták a Business Excellence 2021 díjakat

Szerző: Ujvári Miklós

A Business Traveller Hungary szerkesztősége által alapított Business Excellence 2021 díjak idén olyan cégekhez kerültek, amelyek rugalmassággal, innovációval és a hatékonyság növelésével kerültek ki győztesen az elmúlt másfél év nehéz időszakából.

A magazin által felkért zsűri új díjak alapításával igyekezett követni az állandó változást a MICE- és a turizmus iparágban.

„Legjobb digitális innováció” kategóriában a jelöltek közül a legtöbb szavazatot a Kürt Zrt. kapta, a közönségdíjas az Everguest lett.

A „Legjobb online rendezvénytechnikai megoldás” kategóriában a Smarteq AVS online stúdió nyert, a közönségdíjat a RentiT Kft. kapta.

A „Legjobb új piaci szereplő” kategória „Hotel” alkategóriájában a Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest szállodát díjazták. A közönségdíjat az Alice Hotel nyerte el.

A díjazottak | Fotó: turizmus.com/Grósz Balázs

A „Legjobb új piaci szereplő” kategória „Rendezvényhelyszín” alkategóriában a győztes a Malom és Kacsa Bisztró, Kávézó és Rendezvényház lett, közönségdíjat kapott a tatai Esterházy-kastély.

Díjakat osztottak ki a „Legjobb mobilitási szolgáltató” kategóriában is, itt a Sixt rent a car nyert, a Schiller Flotta Kft. pedig közönségdíjat kapott.

A Legjobb légitársaság a Business Excellence 2021-es díjkiosztóján az Emirates lett, a közönségdíjas pedig a Qatar Airways.

A pandémia idején díjazták a „Legjobb szolgáltatásinnovátort” amely a Tensi Medical lett, közönségdíjat kapott a Danubius Hotels.

A „Legjobb belföldi desztinációs marketingmunkáért” a díjat a Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft. nyerte, Pécs Megyei Jogú Város Turizmusfejlesztési Osztálya pedig közönségdíjat kapott.

A társkategóriában, azaz a „Legjobb külföldi desztinációs marketing” kategóriában a győztes a Szlovén Kongresszusi Iroda lett, a közönségdíjas pedig a Máltai Turisztikai Hivatal.

Az oklevelek | Fotó: turizmus.com/Grósz Balázs

A turizmushoz és rendezvényszervezéshez szorosan kapcsolódó új kategória, a „Legjobb egészségügyi szolgáltató partner” a SYNLAB Hungary Kft. lett. Ugyanitt közönségdíjas a Neumann Diagnostics Kft.

A klasszikus díjakon felül idén pályázni is lehetett, méghozzá a Legjobb virtuális eseményt szervező” díjra. Itt a tavalyi évben megvalósult virtuális rendezvényekkel lehetett nevezni. A beérkezett pályázatok közül a zsűri konszenzusos döntése alapján két cég érdemelte ki a Business Excellence díjat, a HD Group Kommunikációs Ügynökség és a Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetsége.

A szakmai zsűri különdíját két olyan szolgáltató érdemelte ki, akik közreműködtek a MICE Business Day 2020 Virtual megrendezésében: az Xhibition Hungary Kft. és a Visual Europe Group.

Gratulálunk a díjazottaknak!

 

Ez is érdekelheti
Hozzászólok

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra.