Új VakVarjú étterem nyílik

2018 júniusában megnyílik a Varjú család legújabb tagja, a VakVarjú CsónakHáz a pesterzsébeti Duna-parton.

Budapest érintetlen Duna-partján kapott helyet a legfiatalabb családtag. A múlt században fénykorukat élő csónakházak visszanyerik régi bájukat és amellett, hogy a vízisport szerelmesei újra birtokba vehetik ezeket az épületeket, megnyílik Délpest és az agglomeráció új étterme és rendezvényközpontja.

A sorban harmadik csónakház épületét két részre osztották: a Duna felőli oldalon a VakVarjú legújabb tagja, míg a Vízisport utca felőli oldalon a rendezvényterem, a Dunai CsónakHáz kapott helyet. A két létesítmény egymástól függetlenül üzemel, és várja a VakVarjú éttermek szerelmeseit és a rendezvények vendégeit Pesterzsébeten.

VakVarjú
VakVarjú-hangulat

Az étterem közvetlenül a Duna-parton elhelyezkedő teraszán élvezhetik a vendégek a nyári napsütést és a hamisítatlan VakVarjú hangulatot.

Kellemes hangulatban, családiasan

„Jó látni, hogy mennyi ember kötődik érzelmileg Pesterzsébethez. Hisszük, hogy vakvarjús filozófiánkkal, az otthonos, kedves és bohém miliővel, illetve a magyar gasztronómia kitűnő fogásaival a kerület és a környező települések kedvelt éttermévé válunk ebben a romantikus, Duna parti környezetben. ” – nyilatkozta Semsei Rudolf, a VakVarjú éttermek tulajdonosa.

„Négy gyermekes családapaként fontosnak tartom, hogy éttermünkben a gyerekeknek kialakított játszósarokkal és hétvégenként pótnagyival várjuk a vendégeket” – mondta Semsei Rudolf.

A hangulathoz hozzátartozik az élő zongorajáték esténként. Látványkonyhájukban lávakövön sütött különlegességek várják a vendégeket. Az étterem borkínálatában is az egyediségre törekedtek, elhozták a magyar borrégiók legjobbjait, és szemezgettek a nemzetközi kínálat izgalmas tételeiből.

Ez is érdekelheti
Hozzászólok

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra.