Megnyílt Zala megye első Burger Kingje

A 40 munkahelyet teremtő új étterem az egyetlen olyan Zalaegerszegen, ahol drive thru rendszerben is biztosítanak kiszolgálást.

Mintegy 450 millió forintos beruházással nyílt meg a Burger King 40. magyarországi, és egyben első Zala megyei étterme Zalaegerszegen. Az éttermet a helyi Azori Alfa Ingatlanfejlesztő Kft. építette fel, az étteremláncot üzemeltető Fusion Zrt. velük kötött hosszú távú bérleti szerződést. A 300 négyzetméter alapterületű, emellett 80 négyzetméteres terasszal és parkolóval rendelkező Burger King különlegessége, hogy geotermikus rendszerrel fűtik, s ez az első olyan étterem a városban, ami autós kiszolgálást is biztosít.

Geotermikus energiával fűtik az éttermet. Fotó: MTI

Balaicz Zoltán polgármester arra hívta fel a figyelmet, hogy az étterem a kivitelezőknek köszönhetően határidő előtt, alig egy évvel a tervek megfogalmazása után megépült és megnyitott. Makkay János, a Fusion Zrt. marketing- és értékesítési vezetője hozzátette, hogy a beruházás 40 új munkahelyet teremtett. A cég országszerte mintegy 1200 dolgozót foglalkoztat, a néhány héttel ezelőtt megnyitott kecskeméti után hamarosan Budaörsön nyit éttermet, és idén még további üzletnyitásokat tervez.

Ez is érdekelheti
Hozzászólok

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra.