Egész nap reggeli – stílusosan

A ropogósan friss péksüteményektől a helyi sajtokon, felvágottakon és egyéb finomságokon át egészen a szörpökig és a habzó borokig terjed a Stílusos Vidéki Szállodák tagjainak listája, ha egy igazán fényűző reggelire gondolnak, amelyet május 13-án meg is mutatnak.

Az egyesület tagjai ugyanis úgy döntöttek, hogy a Szeged melletti Platános Kúria 30 hektáros kertjében a Stílusos VillásReggeli keretében 2018. május 13-án nem csak ezekből finomságaikból, de az igazi, vidéki, ragyogó életérzésből is hoznak kóstolót – adta hírül a Vendéglátásmagazin.hu.

A Stílusos Vidéki Szállodáknak már széles rajongótábora van, ám ez az első alkalom, hogy kilépnek falaik közül és egyik tagtársuk kertjében randevút adnak a vidéki gasztronómia iránt érdeklődőknek. Féltett és titkos házi receptek alapján készülnek az emblematikus reggeli ételek, hogy bemutassák, milyen csodásan indul a nap a Stílusos Vidéki Szállodák vendégeiként. Nem titkolt szándékuk, hogy a rendezvénnyel újra életre keltsék a lelassulós, közös családi napindítást. A gasztronómia és az utazás szerelmesei ezen a napon nemcsak a vidék ízeibe kóstolhatnak bele, a természet és a lovak rajongóira, sőt, a kisgyermekes szülőkre is gondoltak a szervezők. A Platános Kúria házigazdái, Helga és Péter egész napos programokkal várják a vendégeket. A szervezők kényelmes heverőkkel, plédekkel, chill-out hangulattal és medenceparti pezsgő- valamint fröccs-bárral is készülnek.

Az első Stílusos VillásReggeli 10:00-kor kezdődik és formabontó módon 17:00-ig tart. A belépés a rendezvényre ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A regisztráció a www.stilusosvidekiszallodak.hu honlapon 2018. 04. 06. és május 10. között lehetséges. A hely befogadóképessége limitált, ezért a szervezők fenntartják a jogot, hogy a regisztrációt határidő előtt lezárják. A reggeli finomságokból kóstoló adagokat lehet majd vásárolni a standokon 300 Ft és 1500 Ft közötti áron.

A szervezők:

Babérliget Kúria – Polány

Káli Art Inn – Köveskál

Kosbor Panzió – Magyarszombatfa

Nomád Hotel & Glamping – Noszvaj

Páskom Cottages – Lajoskomárom

Platános Kúria – Balástya- ők az első Reggeli fesztivál helyszíne

Rosinante Fogadó – Szigetmonostor

Ez is érdekelheti
Hozzászólok

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra.