Dunakanyar hajóval!

Nem kell messzire utazni ahhoz, hogy csodálatos tájakon hajózhasson az ember: a MAHART PassNave dunakanyari járataival ezt bárki megteheti itthon is.

A MAHART PassNave Magyarország legnagyobb múltú hajózási vállalkozása. A budapesti Duna Corso városnéző, illetve zenés vacsorás sétautak mellett a hosszabb kirándulásokra vágyóknak is kiváló lehetőségeket kínálnak tavasztól őszig, kiránduló- és szárnyashajóikon. A hajók a Dunakanyar felfedezésére is ideálisak.

Dunakanyar

Kirándulóknak ideális

Kirándulóhajók közlekednek a Dunakanyarba (ismét elérhető közvetlenül kirándulóhajóval Zebegény, mely egyben a Börzsöny kapuja), a hajó érinti Szentendre, Leányfalu, Tahitótfalu, Visegrád, Nagymaros, Dömös, Zebegény és természetesen Esztergom kikötőit. Emellett a Budapest–Vác–Visegrád–Esztergom vonalon a Vigadó tér Hajóállomásról hétfő kivételével naponta indítanak menetrend szerinti szárnyashajójáratot is, amely 1 és 1,5 óra alatt érkezik meg Visegrádra, majd Esztergomba.

Szárnyashajóval gyorsabb

A szárnyashajózás egyedülálló és felejthetetlen, hiszen 60 km/h sebességgel száguldani a Dunán nem mindennapi élmény. A rövidebb hajóutak kedvelőinek ajánlhatóak a tavasztól őszig Szentendrén, Visegrádon és Esztergomban is közlekedő sétahajójáratok, ezek 1 illetve 1,5 órás sétahajózást kínálnak a Duna varázslatos szakaszain. A főszezonban sétahajó közlekedik még Visegrádról Vácra és vissza.

A MAHART PassNave idén elindította a Dömös és Dömös átkelés vasúti megállóhely közötti átkelőhajó-járatát is, hogy a kirándulni vágyóknak ezzel is több lehetőséget teremtsen a dunakanyari barangolásokhoz.

Dunakanyar

Kisebb utakra is

Akik csupán egy rövidebb útra vágynak, és a fedélzeten szeretnék élvezni a dunai ringatózást, válasszák a Szentendrére induló menetrend szerinti járatokat, melyeket tavasztól őszig hétfő kivételével naponta 9:00-kor és 10:30-kor, valamint főszezonban 14:00-kor is indítanak Budapestről, a Vigadó tér Hajóállomásról.

Minden menetrendi hajóban multimédia, ingyenes széles sávú wifi, új ülések, klimatizált utastér, és büfé várja az utasokat!

www.mahartpassnave.hu

 

Ez is érdekelheti
Hozzászólok

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra.