Spanyol hét az InterContinental Budapestben
November 10-16. között Spanyol Gasztronómiai Napokat rendez az InterContinental Budapest a Cervantes Intézet, a nagykövetség és a madridi testvérszálloda segítségével.
November 10-én nagyszabású spanyol esttel indul a sorozat, ahol a madridi InterContinental két séfje mutatja be hazája ízeit, flamencos-gitáros esttel, majd a vendégek a hét folyamán folyamatosan kóstolhatják a spanyol finomságokat a Corso Étteremben.
A szálloda vezetése egyaránt számít szakmabeliek, a hazai ínyencek, valamint a Budapesten élő külföldiek érdeklődésére. A spanyol hét során megkóstolható többek közt a burgonyás tortilla, a tört tojás, a fehér fokhagyma saláta, a különféle gazpachok, a szárított tőkehal Pil Pillel, a valenciai paella, a tintahal-pörkölt vagy éppen a baszk tonhalpörkölt.
A budapesti szálloda két séfje nemrégiben magyar napokat tartott Madridban, a kezdeményezés folytatásaként most a spanyol kollegák jönnek vendégségbe.
Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.