World Travel Awards-díjas a Fraser

A Fraser Residence Budapest a tavalyi év után újra elnyerte a „Magyaroszág vezető apartmanszállodája” címet a World Travel Awards augusztus 2-án, Athénban tartott európai díjátadó gáláján.

A turizmus egyik legrangosabb nemzetközi díját, mint minden évben, most is a szakma dolgozóinak szavazatai alapján ítélték oda.  A díj a szolgáltatások magas színvonalát, a Fraser Residence Budapest minőség iránti elkötelezettségét és folyamatos fejlesztési törekvéseit fémjelzi.

A Frasers Hospitality a 2014-es díjátadón összesen 9 elismerést söpört be. Többek között elnyerték az Európa és Magyaroszág vezető apartman-hotel brandje címeket is, amellyel a cég tovább erősítette vezető pozícióját az apartmanszállodák európai piacán.

A díjak pontosan:

• Európa vezető apartman-hotel brandje: Frasers Hospitality
• Európa vezető apartmanszállodája: Fraser Suites Le Claridge Champs-Elysées, Párizs, Franciaország

• Franciaország vezető apartmanszállodája: Fraser Suites Le Claridge Champs-Elysees, Párizs, Franciaország
• Anglia vezető apartman-hotel brandje: Frasers Hospitality
• Anglia vezető apartmanszállodája: Fraser Suites Kensington, London

• Skócia vezető apartmanszállodája: Fraser Suites Edinburgh
• Törökország vezető apartmanszállodája: Fraser Place Anthill Istanbul

• Magyaroszág vezető apartman-hotel brandje: Frasers Hospitality
• Magyarország vezető apartmanszállodája: Fraser Residence Budapest

„Nagy örömmel és büszkén vettük tudomásul, hogy idén újra elnyertük a World Travel Awards elismerését. Ez a díj nem csak erőfeszítéseinket igazolja, hanem arra sarkall bennünket, hogy továbbra is szolgáltatásaink magas színvonalának fenntartására törekedjünk, amelyet vendégeink elvárnak a Frasers brandtől.”- nyilatkozta Alain Goetschel, a Fraser Residence Budapest igazgatója.

A 4 csillagos Fraser Residence Budapest 50 darab, minden igényt kielégítő, modern, a normál szállodai szobáknál jóval tágasabb és kényelmesebb apartmannal várja vendégeit a Corvin negyedben.

A hotel elhelyezkedése tökéletes az üzleti és a szabadidős vendégek szempontjából is, mivel éttermek, bárok, üzletek szomszédságában található és a főváros főbb látványosságai, jelentősebb irodaházai és reptere is könnyen megközelíthető.

A Frasers Hospitality a közeljövőben nyíló új szállodáival együtt összesen 92 hotelt (több mint 15.500 apartmant) üzemeltet világszerte.

Elérhetőség:

Fraser Residence Budapest

1082 Budapest, Nagytemplom utca 31.

Nyeste Gábor – értékesítési és marketing igazgató

Tel: +361 872 5900
E-mail: sales.budapest@frasershospitality.com

Honlap: http://budapest.frasershospitality.com (x)

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.