Üzleti szálloda épül Szegeden

Hotel Science néven két év múlva nyílik meg Szeged legújabb négycsillagos szállodája, amely a fürdő- és fesztiválváros jellegtől elszakadva a helyi tudományos életre alapozva szólít meg új közönséget.

A szálloda Szeged belvárosában a Petőfi Sándor sgt. 17. szám alatt épül, a belvároshoz közel, a szegedi tudományos élet központjától, a TIK-től illetve az egyetemi kutatóközpontoktól is néhány perces sétatávolságra.

A négycsillagos hotel 50 kifejezetten modern berendezésű szobával és apartmannal várja majd vendégeit 2015.márciusától, a szakmai programok lebonyolítására a legmodernebb technológiával felszerelt konferenciaterme és kisebb szekciótermei állnak majd rendelkezésre. A szálloda koncepciója a tudomány vonalán valósul meg, innovatív megjelenése és előremutató technológiai megoldásai teszik egyedivé.

A fejlesztés eredményeképpen létrejövő Hotel Science Szeged és a térség üzleti, konferencia és szabadidős turistaforgalmát egyaránt magas szinten szolgálja majd ki, csökkentve a szezonalitás hatásait.

A 702 millió forintos projekthez a beruházó Tárkány Flotta Szerviz Kft. 492 millió forintos európai uniós támogatást kapott a DAOP-2.1.2.-12-2012 „Üzleti célú szálláshelyek fejlesztése” tárgyú pályázati program keretében.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.