Üzleti luxus Rijadban

A Ritz-Carlton Riyadh újradefiniálta a luxus üzleti utazást Szaúd-Arábiában: a szállodalánc fővárosi szállodája egyedülálló szolgáltatásokkal kívánja élménnyé varázsolni a hivatásturizmust.

Az új koncepció jegyében a vendégek kívánságaikat még ki sem mondják, de a személyzet máris teljesíti. Ennek jegyében a vendéget már a repülőtéren a szálloda saját kísérője várja, hogy egy luxuskivitelű Mercedes S350-nel vagy egy 5-ös, illetve 7-es szériás BMW-vel vigyék a hotelbe – és minden autóban szériafelszerelés a wi-fivel ellátott iPad.

A grandiózus szállodához érve aztán kiderül, hogy a hotel a diplomatanegyed és a King Abdul Aziz kongresszusi központ szomszédságában mégis milyen izgalmas búvóhelyet kínál. A nagy alapterületű szobákból és lakosztályokból nem hiányozhat a kényelmes íróasztal, az iPod-dokkoló, a nagysebességű internet, a flat-screen tv vagy a DVD-lejátszó. A felsőbb kategóriájú szobák vendégeit emellett a The Club Lounge várja, egy „hotel a hotelben” kényeztetéssel.

Az üzletemberek a szálloda teljesen felszerelt business centerét is használhatják, valamint rendelkezésükre áll a szálloda hatalmas tárgyaló- és rendezvényterem kapacitása is.

A vendéglátó-kínálatról hat étterem gondoskodik, az egészséges reggeliket is felszolgáló Al Orjouantól a gourmet kínai Hong vagy az olasz Azzuro éttermen át a piano bárig. A kikapcsolódásról pedig teljeskörű szolgáltatásokat nyújtó, férfiaknak készült egészségklub, spa és beltéri medence gondoskodik,

A szálloda vezetői a luxusszolgáltatásokkal szeretnék biztosítani vendégeik számára, hogy a Rijadban töltött idő ne csupán a zsúfolt, monoton munkanapokat jelentse.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.