Ünnepi fények a Sofitel Budapestben

November 28. óta karácsonyi fényben ragyog a Sofitel Budapest Chain Bridge szálloda, amelynek különleges, formabontó ünnepi dekorációját magyar textiltervezők készítették.A divat és modernitás tematikájára épült a szálloda idei ünnepi dekorációja, amelyet neves textiltervező művészek – Földi Kinga és Latin Anna – kreációi díszítenek. Érdekes anyagok párosítása, óriási babák, régi és modern formák, kézműves technikák ötvözése jellemzi a szálloda halljának hangulatát.

 

A karácsonyi party keretében mutatta be a szálloda a Sofitel idei karácsonyi fatörzs tortáját, amely a tradicionális Bûche de Noël mintájára készül, minden évben másként. A Sofitel Budapest Chain Bridge idén egy mézeskalács praliné mousse karácsonyi fatörzs tortát készített, amelynek olvasztott karamellkréme, ropogós keserű csokoládés borítása szinte elolvad az ember szájában.

 

Ezzel párhuzamosan idén először megnyílt a Sofitel saját karácsonyi vására, ahol forralt bort vagy akár különleges Valrhona forró csokoládét kóstolgatva élvezhetjük a kilátást a Lánchídra és Budapest gyönyörű téli látképére.Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.