Ünnepi ajánlatok a Hotel Lyciumban

Most érdemes eltölteni pár napot Debrecenben, a Hotel Lycium****- ban, hiszen ünnepi díszben pompázik a város főtere, amely csupán karnyújtásnyira található a szállodától!

Csodás fények, színes vásárfiák, forr a bor és pattog a gesztenye. Különleges ünnepi csomagajánlatokkal várja a Hotel Lycium**** vendégeit december folyamán.

Ünnepi ajánlatok>>

Szenzációs szilveszter a Hotel Lycium**** Debrecen-ben

Köszöntse az új évet a Hotel Lycium****-ban! Sztárvendég: Takács Nikolas! Zenés-táncos vacsoraest éjféli fogással, korlátlan ételfogyasztással, tűzijáték, élőzene, gyerekparty, tombola, wellness, szaunaszeánsz, masszázs és élményfürdőzés.

Részletek>>

Vendégelje meg munkatársait az ünnepek után!

Ha decemberben nem került sor az év végi céges party megrendezésére, még nem késő! A Hotel Lycium céges party ajánlata januárra is érvényes: ingyenes Zsindelyes pálinkabemutató sarokkal: ingyenes pálinkakóstolási lehetőséggel várják a vállalati rendezvények vendégeit!

Elegáns környezet, ízletes ételek, nemes borok, kitűnő pálinkák, szórakoztató programok, profi kiszolgálás, a Hotel Lycium**** minden igényt kielégítő szobái- egy vállalati rendezvény sikeres lebonyolításához minden biztosított. További kedvezményt is nyújtanak: minden 10. vendég részvételi díja grátisz.

Bővebben az exkluzív céges party ajánlatról>>

Elérhetőségek:

Hotel Lycium**** Debrecen

4026 Debrecen, Hunyadi u. 1-3.

Tel.: +36 52 506-600

hotel@hotellycium.hu

www.hotellycium.hu

(x)

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.