Újabb négycsillagos szálloda épül Balatonfüreden

A négycsillagos besorolású, de annál magasabb színvonalat megcélzó Medhotel Balatonfüred 40 szobával, egészségügyi- és wellnessrészleggel várja a vendégeket, a nyitást év végére vagy jövő tavaszra tervezi a beruházó.

A szálloda a Kagyló köz és a Munkácsy Mihály utca közötti zöldterületen, az Aranyhíd sétány szomszédságában valósul meg – az épület kivitelezése szeptember végére befejeződhet –, egy területen a különálló beruházás keretében felépített, 81 lakást és 16 üzlethelyiséget kínáló Aura Homes épületegyüttesével.

A vendégek 34 kétágyas szoba, valamint hat nagyobb alapterületű, négyszemélyes apartman közül választhatnak. A szolgáltatási kör fontos pillérét adja az a 450 négyzetméteres területen kialakított gyógyászat, mely kardiológiai megelőzéssel, esztétikai fogászattal és szépészeti beavatkozásokkal foglalkozik, s hosszú tartózkodású, 1-2 hétre érkező vendégeket biztosíthat a szállodának. Fontos szerep jut a 750 négyzetméteren elterülő wellnessrészlegnek is, ebben belső élménymedence, gyermekmedence, rönk-, gőz-, finn- és infraszauna, hidegvizes csobbanó és tört jéggépet felsorakoztató szaunavilág, valamint pihenőterek kapnak helyet.

A szálloda sétány felé nyitott étterme a la carte vendégeket is kiszolgál, de a lobby és wellness bár, valamint a külső medence mellett lévő kültéri étterem-bár szintén a vendégek rendelkezésére áll majd.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.