Új üzemeltető a Hotel Bristolban

A budapesti székhelyű The Three Corners Europe Hotel Management Kft augusztus 1-jén átvette a Hotel Bristol**** vezetését és üzemeltetését.

A VIII. kerületi Hotel Bristol**** alig öt éve, boutique hotelként nyitotta meg kapuit. Az azóta eltelt idő alatt erős piaci pozíciót sikerült elérnie a legjobb négycsillagos budapesti hotelek között.

A szálloda néhány percre található a Rákóczi úttól, melynek köszönhetően vendégei könnyedén elérhetik fővárosunk főbb turisztikai attrakcióit, a Keleti pályaudvart, a tömegközlekedési eszközöket és nem utolsó sorban a budapesti repülőtér is gyorsan megközelíthető.

A rendkívül elegáns belső megjelenésű Hotel Bristol**** 49 különböző típusú modern, jól felszerelt szobát kínál vendégei számára, valamint egy hangulatos reggeliző, bár, fitness-sarok és két, teljeskörűen felszerelt tárgyalóterem igyekszik kielégíteni a vendégek minden igényét.

A Boutique Hotel Bristol**** átvételével, kevesebb, mint hat hónap alatt a második budapesti hotel is bekerült a The Three Corners Hotels & Resorts fejlesztési portfóliójába.

A The Three Corners Hotels & Resorts számos más szálloda üzemeltetésében vesz részt és közel 3000 szoba tartozik a lánchoz, főként 4 csillagos kategóriában. Fő célkitűzésük, hogy bepillantást engedjenek a „belga vendégszeretetbe”.

További információ: www.boutiquehotelbristol.hu

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.