Új szállodabrand épül a Keletinél

2019-ben Budapesten nyílik a Deutsche Hospitality első kelet-európai szállodája, az InterCityHotel a Keleti Pályaudvar mellett, a Mosonyi utcában.

A 300 szobás szálloda belső dizájnja az olasz építész, Matteo Thun kézjegyét viseli majd. A szálloda egy étteremmel, bárral és konferenciarészleggel rendelkezik majd, ezen kívül az épület egy 200 férőhelyes mélygarázs elhelyezését biztosítja.

Az IntercityHotel főleg Németországban van jelen, de az elmúlt években egyre jobban terjeszkedett külföldön is. Mostanra megtalálható Bécsben (Ausztria), Enschede-ben (Hollandia), Salalah-ban (Omán) és Qingdao-ban (Kína) is. Az elkövetkező években ez további németországi telephelyekkel és három további külföldi helyszínnek egészül ki. Ezek Budapest mellett Leiden (Hollandia) és Dubai (Egyesült Arab Emírségek).

A Deutsche Hospitality három szállodamárkát egyesít egy tető alatt: Steigenberger Hotels and Resorts, Jaz in the City és IntercityHotel. A Deutsche Hospitality-hez több, mint 125 szálloda tartozik három kontinensen; ebből 27 szálloda fejlesztés alatt áll. A portfólióhoz 56 Steigenberger Hotels and Resorts, valamint 41 Intercity Hotel tartozik. Az első Jaz-Hotel 2015 novemberében nyitott meg Amsterdamban.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.