Új hűségprogram üzleti utazóknak az ibistől

Az Accor gazdaságos márkájának megerősítéseként megújította az ibis család hűségprogramját, és bevezette az IBIS BUSINESS kártyát, amely a gyakori üzleti utazók speciális igényeinek figyelembe vételével, egyedülálló kínálattal állt elő.

Az új hűségprogram számos előnyt kínál, köztük a garantált szobafoglalást, a kedvezményes szobaárakat és további kedvezményeket a kijelölt szállodák éttermeiben. Az IBIS BUSINESS kártya szeptember 25-től érhető el, s a világ közel 1700 ibis, ibis Styles és ibis Budget hotelében elfogadják.

Az Accor csoport tagjaként az ibis hálózat a világ minden részén minőségi szállást kínál különlegesen kedvező ár-érték aránnyal az üzleti utazók számára. A szállodalánc szeptember 25-től kivételes akcióval áll elő, amelyet leginkább a gyakori üzleti utazók speciális igényeinek megfelelően alakított ki. Az ibis Business Card nagy előnye, hogy (Kínát leszámítva) a világ összes, közel 1700 ibis, ibis Styles és ibis Budget hotelében elfogadják. Az ibis által kínált kártya azon vállakozók, üzletemberek számára tökéletes választás, akik utazásaik során a  kényelmet, rugalmasságot és költségtakarékosságot keresik.

Az IBIS BUSINESS CARD tulajdonosai a következő kedvezményekre jogosultak:

  • 10% kedvezmény a szobák és a reggeli árából
  • 10% kedvezmény  a hotelek éttermeiben és bárjaiban
  • további 5% kedvezmény néhány speciális ajánlatból
  • 2 nappal az érkezés előttig  garantált szobafoglalás

 

Az ibis Business Card természetesen Magyarország területén is ugyanezekre a kedvezményekre jogosít. Hazánkban az év végéig 60 euró helyett már 49 euróért megrendelhető a kártya az ibis.com oldalon.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.