Új hotelek Svájcban

Az alpesi országban élénk a befektetői kedv, sorra nyílnak az új hotelek a nagyvárosokban és más, felkapott célpontokon, köztük több síterepen.

2015 júniusában nyitotta meg kapuit a The View, Luganóban, a tótól alig néhány percnyi sétára 18 suite-tel és nevéhez illően csodálatos panorámával.

Lausanne az ősz során a 196 szobát kínáló, patinás, ötcsillagos Hotel Royal Savoy-jal gazdagodott.

Nyon új szálláshelye a minden ízében és szolgáltatásában modern Base Nyon, fiatalos, trendi külsővel, kapacitása 52 suite.

Egyedi belsőépítészeti megoldásokkal, összesen 45 lakóegységgel, 40 szobával és 5 suite-tel várja vendégeit a Martigny Boutique Hotel, Martigny-ben.

Decemberre ígérik a gyönyörű wellness részleggel hívogató Family Lodge nyitását Melchsee-Fruttben, 47 hotelszobával és 43 apartmannal, kifejezetten a családos vendégek igényeire hangoltan.

Minden igényt kielégít majd a kapuit a tervek szerint szintén decemberben kitáró, legendákkal övezett történelmi épületben kialakított The Apine Mountain Resort & Spa Tschiertschen-ben, 66 férőhellyel.

Davos legújabb szálláshelye az aktív élményekre csábító, 148 szobás Ameron Hotel Davos lesz.

A JUFA szállodalánc Malbunban nyitja meg legújabb egységét a tél folyamán, 62 lakóegységgel, gyermekvilággal, JUFA Malbun Alpin Resort néven, a Lichtensteini Alpok kellős közepén.

Szintén ez év végi nyitást terveznek a Beverben, a Bever Lodge kétszintes épületben 40 szobát kínál majd.

Forrás: turizmus.com

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.