Új BEST WESTERN hotel nyílik Székesfehérváron

A BEST WESTERN PLUS szállodák táborát színesíti majd az Accent Hotels 2015. márciusában nyíló székesfehérvári négycsillagos szállodája.

A 86 szobával és egy 3 részre szekcionálható konferenciateremmel rendelkező Lakeside Hotel a tervek szerint BEST WESTERN PLUS kategória besorolással büszkélkedhet majd.

A BEST WESTERN standardeknek köszönhetően a vendégek olyan kényelmi szolgáltatásokat vehetnek térítésmentesen igénybe, mint az egész napos Open Bar, a magas sebességű WIFI hozzáférés vagy a 12:00-s Check Out.

A modern, letisztult dizájn valamint az exkluzív szolgáltatások mind az üzleti utazóknak, mind pedig a Székesfehérvár várost felfedező turistáknak ideális helyszínt biztosít. A tóparti fekvésnek köszönhetően a szobákból panoráma nyílik a csónakázó tóra, közelebb hozva ezzel a természetet vendégeihez. A pihenni vágyók elidőzhetnek a szaunában vagy felfrissülhetnek az edzőteremben. Külön említést érdemel a szálloda éttermének terasza, mely a tóparti fekvésnek, a színvonalas kiszolgálásnak és kitűnő fogásoknak  köszönhetően kellemes időtöltésre csábít majd.

További információ: http://www.lakesidehotel.hu/

Forrás: turizmus.com

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.