Új all inclusive családi wellness oázis Bükfürdőn

A külföldi all inclusive célpontok méltó vetélytársa lehet a Danubius Health Spa Resort Bük, ahol az egész család gondtalanul pihenhet, a „mindent bele” ellátásnak és szórakozásnak köszönhetően.

A néhány hónapos csecsemőtől a kamaszokig immár minden korosztály megtalálja saját szórakozását, miközben a szülők pihenhetnek, a nagyszülők pedig  igénybe vehetik a gyógyszolgáltatásokat a DHRS Bükben. A most lezárult fejlesztésnek köszönhetően új épületszárnyba került a gyermek medencetér és némileg átalakult a kert is.

Az all inclusive ellátásba nem csupán a kora reggeltől késő estig tartó, folyamatos, a napszaknak megfelelő étel- és italkínálat fér bele, hanem a sokrétű szórakozás és pihenési lehetőségek is.

false

 

Termál-, úszó- és élménymedencék immár minden korosztály rendelkezésére állnak. A szálloda családbarát fejlesztése kapcsán immár új 20 és 50 cm mély gyermek pancsoló és élménymedence várja az apróságokat egy kedves, színes, izgalmas gyermek élmény birodalomban. Körülötte fa játszótér, pontosabban játszóvár és játszó hajó, körítve a felnőttek kényelmét szolgáló pihenőterekkel és a hatalmas zöld parkkal, ahol aztán együtt pihenhet, játszhat a család, akár animátorokkal társaságában is. A legkisebbeket gazdagon felszerelt játszószoba, az elevenebbeket egész játékbarlang várja – ügyességfejlesztés apával vagy a nagytesóval, végtelen kacagások a csocsó, taifun, darts, rex- és billiárdasztalnál vagy az X-boksz és a Wii előtt.

A most lezárult fejlesztés keretében a legapróbb gyermekek számára az 1. emelet egyik korábbi rendezvénytermét (69 m2) varázsolták gyermekbarát játszószobává, míg ugyanitt új 86 m2-es rendezvényterem kialakítására is lehetőség nyílott az irodák földszintre, a recepció mögötti területre történő átköltöztetésével.

Ráadásul a DHSR Bükben a sport is all inclusive, minigolf, tenisz, nordic walking, squash, pingpong és társai formájában.

További információ: http://www.danubiushotels.com/our_hotels/hungary/bukfurdo/danubius_health_spa_resort_buk

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.