További fejlesztések a Kolpingban

Az alsópáhoki Kolping Hotel korábban hagyományos kétágyas szobáknak otthont adó Gizella épületében az elmúlt 3 hónapban 12 újraálmodott kétágyas szoba mellett 14 különleges családi apartman is helyet kapott. Az épület szobái előtt kanyargó interaktív folyosó játékra hívja az erre járókat.

A folyamatos megújulás jegyében működő szálloda március elején fogott bele az újabb lakóépület és a családi élményfürdő teljes átalakításába. Bár a márciusi tél alaposan próbára tette az építkezésen dolgozó szakembereket, mégis, az apartmanház felújítása határidőre elkészült és május 31-én megérkeztek az első vendégek.

Az új épület esetében sem szakítottak azzal a hagyománnyal, hogy a folyosók funkcióját is továbbgondolták. Nem csupán egy közlekedő útról van szó, hiszen interaktív élményelemekkel, és játékos megoldásokkal szórakoztatják az erre járókat. Az új épület témája a víz, a Balaton vízi világa és strandok vidám hangulata.

Az épület egyik felében családi apartmanokat alakítottak ki. A kényelmes kis lakásnak is beillő szobákban mindenkire gondoltak. A gyerekszobáknál a Balaton hangulatát idézik a színek és a belsőépítészeti elemek: hajó, strand, víz, kavicsok, labdák, csíkos napernyők, a romantikus hálószoba és a nagy méretű zuhanykabin hangulatvilágítása pedig a szülőket célozza.

Az épület másik felében található kétágyas szobákat a nyugodt pihenésre vágyóknak álmodták meg, ezek ideálisak gyermek nélkül, de tinikkel vagy nagyszülőkkel érkezőknek is.

Az épület lakói a tévéműsorokat LCD készülékeken nézhetik, és minden szobához mikrohullámú sütő is tartozik. A házon belüli közlekedést lifttel könnyítették meg. Nem csak a szobák berendezését újították fel, de az egész épületet újragondolták. A teljes hőszigetelés és nyílászáró-csere mellett átalakították a homlokzatot, és új teraszokat is építettek. A hűtő-fűtő klímaberendezésnek köszönhetően a kellemes hőmérséklet már nem csak télen, de a nyári forróságban is garantált.

Ez még csak a beruházás-sorozat kezdete, a következő 1,5 évben ugyanis a családi élményfürdő és a gyógyászati-beauty részleg is teljesen átalakul. A közel 850 millió Ft-os beruházás az Új Széchényi Terv Nyugat-Dunántúli Operatív Programjának keretében, 258 millió Ft-os Európai Uniós támogatással valósul meg.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.