Terjeszkedő divathotelek

2014-ben nyílik a Palazzo Versace Dubajban, egy évvel később az Armani és a Bulgari is szállodát avat, terjeszkedik a Missoni és a Moet Hennessy Louis Vuitton három hotellel készül. Úgy tűnik, a trendi luxus gyorsan megtalálja közönségét.

A Versace új, bársonyba és selyembe öltöztetett dubaji luxushotele 214 szobát és 169 luxusapartmant kínál, természetesen a legmagasabb minőségben. Vendégei saját lagunájában fürödhetnek, privát homokstrandon sütkérezhetnek, elkülönített spa-részlegben szépülhetnek, és egyedülálló márványban, méregdrága mozaikokban és arannyal futtatott mennyezetben gyönyörködhetnek. A görög-római ihletésű belsőépítészet elegáns oszlopokat és saját belső vízi világgal csábít majd, a Versace második szállodájaként. (A divatguru első hotelje az ausztráliai Queenslandben nyitott meg 13 évvel ezelőtt.)

Milánó és Dubaj után az Armani Hotels Londonban nyitja következő szállodáját a híres Admiralty Arch-ban, várhatóan 2015 végén. A nagyjából 100 szobás butikszálloda a Bulgari Knightsbridge-i nyitását követően a brit főváros második divathotele lesz. Eközben a Bulgari Sanghajban készíti elő ötödik egységét, amely 2015-ben nyílik egy 40 emeletes épület 12 szintjén, 120 luxusszobával.

A Carlson Rezidor Hotel Group Missoni brandje jelenleg öt szálloda előkészítésén dolgozik, ezek közül a legkorábban a 80 szobás Missoni Hotel a dél-mauritusi Baie du Capban nyílik egy év múlva avatnak. Őt követik társai a törökországi Belekben, a dél-afrikai Cape Townban, a brazíliai Ilha de Cajaíbán és az ománi Jebel Sifahban.

A francia Moet Hennessy Louis Vuitton hamarosan a Maldív-szigeten nyit szállodát a Cheval Blanc brand alatt, de már előkészítési fázisban van párizsi és ománi egysége is.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.