Szupergyors és megbízható internet az Accor hotelekben

A gyors és megbízható internetkapcsolat elengedhetetlen az élet minden területén. A trendeket követve az Accor Németországban már 200 szállodájába bevezette az optikai kábelhálózatot, 2013 végéig pedig Magyarországon is elérhetővé válik a szolgáltatás a csoport 17 szállodájában.

Az üzleti utazók körében már alapkövetelmény, hogy állandóan elérhetőek legyenek és sokszor a hotelek kiválasztásánál is az ingyenes és gyors nethasználat az egyik legfontosabb szempont. A megbízható internethozzáférésért azonban sokszor fizetnie kell a vendégeknek. Az optikai kábelhálózat megteremti a technikai lehetőségét annak, hogy az internethozzáférés a szállodákban felhasználóbarát, nagyteljesitményű és biztonságos legyen.

A csúcstechnológiát idén több mint 200 németországi Accor hotelbe is bevezették, ahol az  ingyenes wifi hozzáférés mellett az optikai vezeték biztosította nagy teljesítményű internettel korlátlan hozzáférést biztosítanak a vendégeknek. A német Accor hotelek vendégei így két szolgáltatás közül választhatnak: az egyik az ingyenes wifi hozzáférés, amely maximum 256 KB/s sávszélességet biztosít, illetve a prémium wifi hozzáférés, amely az adott sávszélesség keretein belül korlátlanul áll a felhasználók rendelkezésére.

Év végig az Accor Magyarország 17 hotelébe vezetik be az optikai kábelhálózatot.  Az Accor felső- és középkategóriás, illetve gazdaságos szállodáiban (MGallery, Novotel, Mercure és Ibis hotelek), eddig is ingyenes és korlátlan volt a vezeték nélküli internethasználat, a Sofitel márka esetében pedig az ingyenes sávszélesség mellett egy prémium wifi hozzáférést is választhatnak a vendégek. Az új, és jelenleg legfejlettebb optikai vezetékes technológiával már a kivételesen gyors és valóban megbízható internethasználat lehetőségét is megteremti a szállodavállalat valamennyi itthoni márkájában.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.