Szállodanyitás Szegeden

Art Hotel néven új négycsillagos szálloda nyílt szerdán Szegeden, a Dóm tér közvetlen szomszédságában. A garázzsal együtt ötszintes, 8 ezer négyzetméter beépített területű szállodában 32 normál, 26 erkélyes kétágyas, kettő akadálymentes, öt családi szoba, és hat luxuslakosztály várja a vendégeket.

A szálloda vezetőinek célja, hogy új utazókat vonzzanak a városba, ezért a hotel szolgáltatásait úgy alakították ki, hogy olyan üzleti és rendezvényekre érkező vendégek számára is vonzó legyen, akik korábban ritkábban fordultak meg Szegeden.

A szálloda százfős reprezentatív, terasszal rendelkező étteremmel, non-stop lobbibárral, egy százötven és egy ötvenfős rendezvényteremmel és 53 gépkocsi befogadására alkalmas mélygarázzsal rendelkezik. A műemléki környezetbe illeszkedő épület harmadik emeletén wellness központot is kialakítottak, amely különlegessége egy a Dóm térre néző panorámás jacuzzi.
A hazai vendégek mellett számítanak külföldi, főként szerb és román utasokra, de érkeztek már foglalások Skandináviából és a Távol-Keletről is, sőt, vannak már olyan nyári napok, amikor teltházas lesz a hotel.
További információ: www.arthotelszeged.hu

Forrás: MTI

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.