Szállodafejlesztés Tiszakécskén

Tiszakécske leglátogatottabb attrakciója, a Tisza-parti Termálfürdő főbejárata mellett ősszel szállodaépítés kezdődik. A táj őshonos gyümölcséről, a rózsabarackról elnevezett háromcsillagos szálloda 50 szobát kínál majd.

Az egy és kétágyas szobák mellett családi lakóegységeket is kínáló, háromszintes hotel földszintjén kialakított egészségügyi részleg szakavatott orvosai a reumatológiai, ortopédiai panaszok kezelése mellett bel- és bőrgyógyászati, valamint angiológiai szakrendelésen várják majd a betegeket. Az érszűkületes páciensek többek között CO2 szárazgáz-kádas kezeléssel gyógyulhatnak, a szállodai háttérre alapozva akár hosszabb kúrák keretében is.

A Barack Hotel szolgáltatásait százszemélyes étterem és az első emeleti, nappali megvilágítású konferenciaterem egészíti ki. 
A háromcsillagos új szálloda a tervek szerint 2014 nyarától fogadhat vendégeket. A fürdőt és a jövőben már szállodát is üzemeltető családi vállalkozás évek óta sikeresen fejleszt uniós források igénybevételével. 2011 nyarára megépült a fürdő központi medencecsarnoka, wellness- és gyógyszolgáltatásokkal, szaunavilággal bővültek. Tavaly játszótér építésére és a pihenőterületek fejlesztésére pályáztak sikerrel, eredményeit az idei strandszezontól vehetik birtokba a látogatók. 

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.