Szálloda a fiatal generációnak Budapest belvárosában

Hivatalosan is megnyílt a The Three Corners Hotel Anna, a 8. kerületi Gyulai Pál utcában. A 44 szobás, ***superior besorolású ház szeptember óta fogad vendégeket, azóta gyakorlatilag folyamatos teltházzal üzemelnek.

A hotel nem titkolt célja versenybe szállni a fiatal generációért, ezért stílusában, kialakításában is a lazaságot, a kényelmet, a funkcionalitást és a modern dizájnt helyezték előtérbe.

A ház teljes területén ingyenes a wifi, a lobby pedig inkább hasonlít egy lakás nappalijához, mint egy szállodai közösségi térhez. A színes, kényelmes bútorok között becsületkasszás bárból, vagy az ingyenes kávé-tea sarok kínálatából fogyaszthatunk.

A recepció előtt kétszemélyes ülőalkalmatosság marasztalja a vendéget, jelezve, hogy a recepciós szívesen, és akár hosszabban is szívesen válaszol minden kérdésére. A lobbyhoz tartozik még egy közösségi tér is, amely számítógéppel, nyomtatóval, függőfotelekkel hívogat.

Az épület hátsó részében kapott helyet a reggeliztető, amelyben 40 fő tud egyidőben leülni, az udvar pedig jó időben kerthelyiségként funkcionál.

 

A zsúfolt és mozgalmas napokat náluk nem fitneszteremben tudják levezetni a vendégek, hanem az úgynevezett Zen szobában, amely egy teljesen berendezett jógaszoba. A vendégszobák többféle méretben és stílusban állnak rendelkezésre. A családok számára kétszobás apartmanokat is kialakítottak, de egyágyas business lakóegység is elérhető. A legtöbb szoba követi a színes és funkcionális trendet, melynek része a nyitott fürdőszobás koncepció is: ez annyit tesz, hogy a zuhanyzókat ajtó sehol sem, de van, ahol még fal sem választja el.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.