Szálloda sörimádóknak

Megnyílt a világ első sörszállodája az Ohio állambeli Colombusban. A szálloda minden helyiségében lehet – és szokás – kortyolni a komló levét, beleértve a fürdőszobát is, ahol a zuhany mellett is található sörhűtő.

A sörhotel a régi Brewdog sörgyár mellett, illetve annak hajdani épületeiben található. A beruházásra szánt pénzt a márka szerelmesei dobták össze. A projektet 2017 tavaszán indították el, egy sikeres sikeres kampánnyal. Az eredeti cél az volt, hogy 75 000 dollárt gyűjtsenek össze, kevesebb mint egy hét alatt. Az összeget felemelték, és mire a kampány véget ért, a rajongók a világ minden tájáról 300 000 dollárral járultak hozzá az építkezéshez.

sörhotel

A szállodának 32 szobája van, köztük két jókora lakosztály.  Mindegyikben saját sörcsap fogadja a szomjas vendéget. Recepciós helyett a betérő rögtön egy kedves alkalmazottal találkozik, aki meghívja egy sörre.

A vendégek meglátogathatják az interaktív sörmúzeumot, ahol a sörgyártás minden fázisát végig lehet követni, majd minden részletet meg lehet a témáról tudni a társalgóban is, egy-két hűs korsó társaságában.

sörhotel

A szobában a márka teljes szortimentje várakozik a turistára  egy profi sörhűtőben. A hölgyeket sörből illetve annak alapanyagaiból készített kozmetikai termékek fogadják a polcokon.

A sörfőzde hasonló szálloda létrehozását tervezi Skóciában is.

 

Ez is érdekelheti
Hozzászólok

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra.