Selfness hotel Mátraszentimrén

Több évtizedes tetszhalálból ébredve ismét kinyitott a Vadvirág Hotel Mátraszentimrén, amelynek filozófiája szerint kicsinysége a legnagyobb előnye.

Az ország egyik legmagasabban fekvő települése, a különleges klímájú Mátraszentimre újabb szálláshellyel gazdagodott. A XX. század elejétől létező vendégház, illetve az 50-es és 60-as években fénykorát élő Vadvirág Panzió újjáépítésével 4 csillagos selfness hotel született. A mindössze 450 lelket számláló kis településen gyorsan vált népszerűvé a szálloda a’ la carte étterme, s a mindössze 11 szobás (ebből 8 lakosztály) házat felfedezték maguknak az egyéni vendégek is, valamint a csapatépítő tréningre helyszínt kereső cégek is.

A kis szálloda az étterem mellett egy borozóval is várja a vendégeket, valamint egy sókamrával, két infraszaunával, egy finn szaunával, egy jakuzzival és egy merülőmedencével felszerelt, kis wellness részleget is kínál. Gondoltak a téli sportok szerelmeseire is, fűtött sífelszerelés tárolót is építettek.

A tulajdonos-üzemeltető, a dunaújvárosi Általános Ingatlanberuházó és-Fejlesztő Kft. a második ütemben – legkésőbb három év múlva – további 38 szobát és 2 konferenciatermet épít még a házhoz.

Információ: www.vadviraghotel.hu

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.