Pullman Riga Old Town

A lett főváros kellős közepén, a Parlamenttől nagyjából 100 méterre található vadonatúj szálloda kívülről homlokzatának mérete okán inkább egy nagyobbfajta panzió benyomását kelti.

Megérkezés: Belépve viszont azonnal megnő a tér, és gyorsan rájövünk, miként is fér el itt 155 szoba.

A recepciósok gyorsak és figyelmesek, nyelvtudásukra nem lehet panasz, ráadásul a felmerülő problémát is gyorsan orvosolni tudják.

A szobák: Kimondottan tágasak, minden kényelmi elvárásnak eleget tesznek, bár a kilátás nem minden részről optimális – a szobák többsége ugyanis a zárt udvarra néz. Az ágyak kényelmesek, de a párnák mérete kicsit túlzásnak tűnik. A vendégek térítésmentesen fogyaszthatnak napi kétszer fél liter vizet, valamint használhatják a minibár tetején elhelyezett vízforralót kávé- és tea főzésére.

A tévé számos funkciót ellát, így akár netes tartalmakat is nézhetünk rajta, az internet-eléréshez egyébként a szálloda teljes területén gyors és ingyenes wifi áll rendelkezésre.

A reggeli: A Rigában járók hamar rájönnek, hogy a lett konyha kimondottan változatos ízeket és egészséges fogásokat kínál, és nincs ez másként a Pullman reggelije esetében sem. A választékot az itt töltött három nap alatt sem tudtam végigkóstolni, hiszen tojásételek, sült bacon, virslik és kolbászkák, friss sajtok, felvágottak, zöldségek és gyümölcsök, kefírek és joghurtok, valamint kenyerek és pékárúk csábítanak már kora reggel. Ráadásul a kávé is frissen főzve, gépből kérhető, számos verzióban.

Szolgáltatások: A szálloda tágas és dizájnos lobbija akár külső vendégek fogadásra is alkalmas, de a hosszú bárpultnál is folytathatunk eszmecseréket egy pohár kávé vagy ital mellett. A legfelső szinten található fitneszteremben pedig minden izomcsoportunk megmozgatására találunk eszközt, edzés közben akár tévét nézhetünk vagy rádiót hallgathatunk. A szomszédos uszoda medencéje pedig ugyan keskeny, ám elég hosszú, a faltól falig ablakoknak köszönhetően ráadásul a rigai óváros látványában gyönyörködhetünk.

80%
Awesome
  • Design
Ez is érdekelheti
Hozzászólok

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra.