Portfólió-fejlesztés az Orbis-nál

2017-ben az Orbis Hotel Group kiemelkedő fejlesztéseket hajtott végre a hálózatában 8 új management és franchise szálloda, összesen 650 új szoba megnyitásával és piacra lépésével Szerbiában és Bosznia-Hercegovinában.

A vállalat tovább erősíti jelenlétét a régióban 13 új megállapodás aláírásával (1600 új szoba), ami kiemelkedően magas, összességében 38 szállodai projektet jelent több, mint 5000 új szobával. Az Orbis emellett folytatta a saját tulajdonú fejlesztési projektjeit, például az ibis Vilnius Centert (164 szoba) és az ibis Styles Warszawat (178 szoba), melyek 2018 végén nyitnak meg. A további regionális növekedést támogatandó az Orbis egy új szállodamárkával egészítette ki a portfólióját, az Adagio-val, mely az apartman-szállodákat képviseli. Ez a lépés további nyereség termelésére ad lehetőséget a csoportnak a legfontosabb lokációkban.

Hotel Orbis a lengyelországi Krośnie-ben

Fotó: Wikimedia Commons/Przemekhepnar

A hotelek 40%-a franchise vagy management szerződés keretében, míg a hotelek 60%-a saját tulajdonban üzemel. 2017-ben az Orbis sokat tett azért, hogy a portfólió sokkal hatékonyabb legyen 6 szálloda-visszavásárlási tranzakció segítségével Magyarországon, illetve számos felújítással kiemelkedő lokációkon. Az Orbis a fókuszt továbbra is a teljesítményen, a nyereségességen és a regionális vezető pozíció megerősítésén fogja tartani.

„További célunk, hogy gyorsítsuk az Orbis növekedését a következő hónapokban. Úgy hiszem, hogy vállalati kultúránk átalakulása támogatni fogja növekedésünket abban az értelemben, hogy tovább gazdagítja kapcsolatunkat a vendégeinkkel és megerősíti szervezeti alapjainkat” – foglalta össze Gilles Clavie, az Orbis elnök-vezérigazgatója.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.