Panorámás wellness Sopronban

A jacuzziban ülve egyenesen a Tűztoronyra látnak a Hotel Sopron vendégei, a négycsillagos szállodában nyílt meg az első vidéki „Skywellness” részleg.

Ahogy Szarjas Tímea, a GYSEV Zrt. tulajdonában álló hotel igazgatója rámutatott, az egyedülálló részleg a szálloda több éves felújítási programjának részeként, építésének 35. évfordulójára született meg. Sopron egyetlen, nagyméretű négycsillagos szállodája  nem csupán szolgáltatásai szinten tartását, hanem azok növelését is célul tűzte ki. Ennek jegyében újultak meg immár két szinten szobái és vett új irányt gasztronómiai kínálata, és további fejlesztések is várhatók – hamarosan megújul a kültéri medence, a földszinti terek és a harmadik emeleti szobák is.

A mostani, januártól októberig tartó beruházás keretében a harmadik emeleten készült el a 180 fokos, üvegpanorámás wellness részleg, ahonnan egyszerre élvezhető a város és a Tűztorony panorámája, akár egy pohár koktéllal a kézben, a jacuzziban üldögélve. A Skywellness emellett szintén kiváló kilátást kínáló finn szaunát, mellette infraszaunát és sókabint, jégkutat, dézsás zuhanyt, pihenőteret, öltözőket, masszázs-szobát valamint kondicionáló termet kínál, utóbbiból a Szent Mihály templom figyelhető meg. A bárrészből pedig külön terasz is nyílik a belvárosra.

A Hotel Sopronban nemrégiben a vendéglátó kínálat is megújult, a korábban a debreceni IKON-ban, a miskolci Dűlőben és az egri Macok Bisztróban már bizonyított Csomós András vezetésével. A szálloda vezetése elérkezettnek látta az időt a modern gasztronómia felé nyitásban, és a büféasztal mellett az á la carte kínálat is fontos szerephez jut, hogy az ízek mellett komplex élményeket kínáljanak. András a klasszikus ételek esetében a tradíciók életben tartásában hisz, a technológiai fejlődés követésével, az alapanyagok minél szélesebb körének bemutatásával. És persze komoly kínálattal várják az étel-intoleranciában szenvedő vendégeket is.

A gasztronómiai élményekre azonban nemcsak a szálloda kínál teret, hanem a vele szemben fekvő Vinosseum Borház is, ahol vacsorával egybekötött borkóstolókat is lehetőség nyílik.

Ez is érdekelheti
Hozzászólok

E-mail címe nem kerül nyilvánosságra.